SweDelivers Alexandra Teleki: Till ett Framgångsrikt 2023 & Löftesrikt 2024

2023-12-21

2023 går mot sitt slut och SweDelivers Biträdande centrumledare Alexandra Teleki tar en titt i backspegeln och ser ännu ett år av många och framgångsrika höjdpunkter – samtidigt som kristallkulan erbjuder minst lika inspirerande vyer.

Alexandra Teleki, Associate Professor

I slutet av november välkomnade SweDeliver och NextBioForm kompetenscenter över 170 internationella deltagare från både akademi och industri till ett snötäckt Uppsala för konferensen New Horizons in Drug Delivery and Formulations. En lyckad sammankomst som erbjöd en plattform för spännande presentationer och diskussioner som utan tvekan bidrog till att forma framtiden för vårt vetenskapliga fält.

Vår community expanderar, och vi är glada över att välkomna Chiesi och Recipharm som nya förstärkningar till SweDeliver-familjen. Under hela året har vår ledningsgrupp påbörjat en omfattande rundresa och besökt flertalet av våra industripartners på deras anläggningar. Även de framtida utsikterna för SweDeliver ger anledning till optimistism, vilket understryks av framgångarna med våra doktoranders halvtidsseminarier under hösten. Deras prestationer utgör ett tydligt bevis på det engagemang och den excellens som präglar vårt center.

När vi närmar oss 2024 ser vi fram emot att fortsätta denna spännande resa tillsammans. Tills dess önskar vi er alla en fridfull och avkopplande semester med familj och vänner!

Alexandra TelekiAlexandra Teleki
Bitr. Centrumledare, SweDeliver
Docent, universitetslektor, Uppsala universitet

Nyheter

Senast uppdaterad: 2022-11-16